Tepih servis Ružić Beograd  je osnovan 1994 godine i jedan je od najstarijih servisa u gradu za pranje tepiha

Sa 25.000 klijenata godišnje, Tepih Servis Ružić Beograd  je postao najprofesionalniji servis za pranje tepiha fizičkim licima. Vršimo i usluge profesionalnog čišćenja i redovnog održavanja higijene poslovnih prostorija. Naš servis se prostire na blizu 1000m2 poslovnog prostora koji je opremeljen najsavremenijim mašinama za pranje tepiha. Opremljeni smo i  automatizovanim sušarama, koje se koriste u nemogućnosti sušenja prirodnim putem.

Kada je u pitanju usluga higijene i svakodnevno održavanje poslovnih objekata primenom savremenih mašina, sredstava za rad i visoko obučene radne snage, tepih servis Ružić Beograd je u mogućnosti da u svakom trenutku efikasno, kvalitetno i u skladu sa svetskim standardima u potpunosti odgovori na sve izazove u oblasti higijene.

Kad je u pitanju pranje tepiha, politika naše firme je kontinuirano poboljšanje kvaliteta. Od momenta kada nam ih poverite, vaši tepisi su u sigurnim rukama. Pranje tepiha se vrši u našem tepih servisu u Beogradu, sa najnovijom tehnologijom i najsavremenijim deterdžentima.

Proces pranja tepiha u našem tepih servisu u Beogradu je sledeći:

  • Preuzimanje tepiha vršimo besplatno u bilo kom delu grada, u svim beogradskim opštinama: Novi Beograd, Zemun, Vračar, Stari grad, Zvezdara, Rakovica, Voždovac, Palilula, Savski venac, Čukarica
  • Ručno usisavanje tepiha
  • Automatsko trešenje tepiha
  • Nanošenje deterdženta i pranje tepiha
  • Ispiranje i centrifugiranje tepiha
  • Prirodno sušenje tepiha
  • Automatsko sušenje tepiha u komorama
  • Dostava tepiha na vašu adresu u bilo kom delu grada, u svim beogradskim opštinama: Novi Beograd, Zemun, Vračar, Stari grad, Zvezdara, Rakovica, Voždovac, Palilula, Savski venac, Čukarica

Tepih servis  Beograd – naše delatnosti su: pranje tepiha i itisona, radimo dubinsko pranje mebla (nameštaja, garnitura, ležajeva, dušeka, jastučića, stolica, fotelja, kancelarijskog i ugostiteljskog nameštaja). U ponudi imamo i polusuvo čišćenje poslovnog prostora i ugostiteljskih objekata, pranje jorgana, jastuka, ćebadi i prekrivača profesionalnim mašinama. Zatim radimo i skraćivanje i porubljivanje tepiha, opšivanje tepiha, zamena dotrajalih resa, lepljenje potke a takodje radimo pranje i čišćenje hala i magacina.

Naš prioritet je krajnji rezultat, za koji vam dajemo maksimalne garancije. Zadovoljni klijenti su ključ svih naših aktivnosti i osnova našeg uspeha.Od kada smo počeli sa pranjem tepiha, daleke 1994 godine, sledili smo pravilo koje je uvek dobro funkcionisalo. A pravilo je: kada radimo svoj posao kako treba zadovoljstvo je uvek rezultat, a i klijenti nam  ostaju verni. Kada se dobije povratna informacija od zadovoljnih klijenata ovog tipa: “Desetak godina samo njih zovem dva puta godišnje. Svima ih preporučujem”, to je veliko zadovoljstvo za nas. Ako već niste, postanite što pre jedan od     25.000 zadovoljnih klijenata i razumećete o čemu pričamo.

Posetite i jedinstveno mesto gde se možete upoznati sa celokupnom ponudom KARCHER rešenja kao i dobiti najoptimalnije savete za rešenje vaših potreba za higijenom prostora.

tepih servis Beograd