Tepih Servis Ružić Beograd je profesionalni servis za pranje tepiha. Kvalitet, brzina i tačnost glavne su odlike ovog servisa.

Mobilne ekipe će u zakazano vreme preuzeti vaše tepihe (u svim beogradskim opštinama).  Zatim ćemo izvršiti tretman trešenja i pranja. Pranje tepiha se obavlja najsavremenijim mašinama, kao i najkvalitetnijim deterdžentima poznatog evropskog proizvođača ,,Karcher“, u našem servisu za pranje tepiha. Koristimo određena debljina četke u zavisnosti od tipa tepiha.  Važno je da napomenemo da su deterdženti antialergijski. To znači da možete biti potpuno sigurni da je boravak u prostorijama gde su očišćeni tepisi bezbedan za vas i vašu decu.

Mašinsko ispiranje vodom, učiniće da sa vašeg tepiha nestanu sve nečistoće uz potpuno očuvanje njegovog kvaliteta.

Pranje tepiha podrazumeva i beljenje resa. Tepih servis Ružić Beograd ovaj postupak vrši sa PH neutralnim sredstvima bez dodataka kiselina i izbeljivača, tako da nema mogućnosti oštećenja i opadanja resa. Ako su rese na vašim tepisima ranije oštećene i ishabane od pranja, možemo ih zameniti sa novim kao i iskrzane tepihe i itisone opšiti i skratiti po meri.  Pranje tepiha u našem servisu u Beogradu se završava procesom sušenja. Sušenje tepiha se vrši prirodnim putem a u slučaju da vremenske prilike to ne dozvoljavaju tepisi se suše u atomatskim sušarama. U specijalnoj komori koja je opremljenja sistemom za sušenje toplim vazduhom i eliminisanjem vlage vaši tepisi će se potpuno osušiti.  Tepih će nakon pranja klijentu biti isporučen jednako brzo bez obzira na godišnje doba leto-zima.

Preuzimanje vaših tepiha je besplatno u Beogradu a mogućnost dostave može biti u roku od 24h. Veličina tepiha nije bitna.

Preuzimanje tepiha za pranje se vrši na vašoj adresi u bilo kom delu grada,  u svim beogradskim opštinama. Voždovac, Vračar, Zvezdara, Zemun, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad i Čukarica.

Vaši tepisi ili itisoni su ispod nameštaja i  niste u mogućnosti da ih podignete? Ekipa za terenski rad će doći kod vas i uraditi tretman – pranje tepiha – na licu mesta.

Tepih servis Ružić Beograd-profesionalno pranje tepiha

Politika naše firme je kontinuirano poboljšanje kvaliteta. Od momenta kada nam ih poverite, vaši tepisi su u sigurnim rukama

Pored pranja tepiha, peremo i itisone, radimo dubinsko pranje mebla (nameštaja, garnitura, ležajeva, dušeka, jastučića, stolica, fotelja, kancelarijskog i ugostiteljskog nameštaja), dubinsko pranje automobila (sedišta, tapacirunga, neba, poda, plastike ili gepeka). U ponudi imamo i polusuvo čišćenje poslovnog prostora i ugostiteljskih objekata, pranje trakastih zavesa. Zatim pranje jorgana, jastuka, ćebadi i prekrivača profesionalnim mašinama. Takođe radimo i skraćivanje i porubljivanje tepiha, opšivanje tepiha, zamena dotrajalih resa, lepljenje potke.

Na Vama samo ostaje da nas pozovete i uverite se u kvalitet naših usluga na telefone:

Tel: 011/3324-045 i 3321-308 | Mob: 060/6004-206 i 060/6004-207

Ili jednostvano popunite

pranje tepiha Beograd