Preuzimanje tepiha

Preuzimanje vašeg tepiha vršimo besplatno na vašoj adresi u bilo kom delu grada.

Ručno usisavanje tepiha

Prvi tretman vašeg tepiha počinje od ručnog tresača usisivača.

Automatsko trešenje tepiha

Vaši tepisi nakon ručnog usisavanja prolaze kroz tretman automatskog trešenja, mašinskim trešenjem uklanjaju se i najsitnije čestice nečistoće, uključujući i pesak, što omogućava temeljno pranje i značajno produžava vek tepiha.

Čišćenje i nanonšenje hemije

Tepih se pere najkvalitetnijom hemijom poznatog Evropskog proizvođača ,,Karcher“ gde se koristi određena debljina četke u zavisnosti od tipa tepiha. Vrlo je važno da napomenemo da je hemija antialergijska, tako da možete biti potpuno sigurni da boravak u prostorijama očišćenih tepiha je bezbedan za vas i vašu decu.

Centrifugiranje tepiha i ispiranje

Nakon temeljnog pranja tepisi se suše u centrifugalnim mašinama koje nakon samo 3 minuta sasvim iscede vodu iz tepiha. Proces ceđenja izuzetno je važan za sve vrste tepiha ali posebno za ručno bojene, svilene ili persijske tepihe. Kod ovih vrsta tepiha pored kvalitetnog pranja, proces i brzina sušenja presudni su za očuvanje originalnih boja, karakteristika i kvaliteta! Ceđenjem u profesionalnim mašinama našeg tepih servisa, otklanja se svaki rizik od razlivanja ili mešanja boja! Efikasno, brzo, kvalitetno i bezbedno!

Prirodno sušenje tepiha

Tepisi se u letnjem periodu u toku dana suše prirodnim putem.

Automatsko sušenje tepiha u komorama

Nakon prirodnog sušenja, tepisi se dodatno suše u specijalnoj komori koja je opremljenja sistemom za sušenje toplim vazduhom i eliminisanjem vlage.

Dostavljanje tepiha

Profesionalnim parfemskim proizvodima daćemo Vašim tepisima posebno svež miris sa mirisnom notom koja je u skladu sa vašom željom. Dostavljanje tepiha je besplatno i zakazivanje se vrši nakon poziva naših dispečera.

Na Vama samo ostaje da nas pozovete i uverite se u kvalitet naših usluga na telefone:

Tel: 011/3324-045 i 3321-308 | Mob: 060/6004-206 i 060/6004-207

Ili jednostvano popunite ONLINE REZERVACIJU