Tepih Servis Ružić je profesionalni servis u pružanju usluga pranja tepiha fizičkim licima. Kvalitet, brzina i tačnost glavne su odlike ovog servisa.

Mobilne ekipe će u zakazano vreme preuzeti vaše tepihe i u našem servisu izvršiti tretman trešenja i pranja najsavremenijim mašinama, kao i najkvalitetnijom hemijom poznatog Evropskog proizvođača ,,Karcher“.

Mašinsko ispiranje vodom, učiniće da sa vašeg tepiha nestanu sve nečistoće uz potpuno očuvanje njegovog kvaliteta. Beljenje resa vrši se PH neutralnim sredstvima bez dodataka kiselina i izbeljivača, tako da nema mogućnosti njenih oštećenja i opadanja. Ako su rese na vašim tepisima ranije oštećene i ishabane, možemo ih zameniti sa novim kao i iskrzane tepihe i itisone opšiti i skratiti po meri. Sušenje tepiha se vrši prirodnim putem a u slučaju da vremenske prilike to ne dozvoljavaju tepisi se suše u atomatskim sušarama a klijentu će biti isporučen jednako brzo bez obzira na godišnje doba leto-zima.

Preuzimanje vaših tepiha je besplatno a mogućnost dostave može biti u roku od 24h. Veličina tepiha nije bitna.

U slučaju da su vaši tepisi ili itisoni ispod nameštaja i da niste u mogućnosti da ih podignete ekipa za terenski rad će doći kod vas i uraditi tretman pranja na licu mesta.

Na Vama samo ostaje da nas pozovete i uverite se u kvalitet naših usluga na telefone:

Tel: 011/3324-045 i 3321-308 | Mob: 060/6004-206 i 060/6004-207

Ili jednostvano popunite ONLINE REZERVACIJU