donertasTepih Servis Ružić je najprofesionalniji servis u pružanju usluga pranja tepiha fizičkim licima. Kvalitet, brzina i tačnost glavne su odlike ovog servisa.

Mobilne ekipe će u zakazano vreme preuzeti vaše tepihe i u našem servisu izvršiti tretman trešenja i pranja najsavremenijim mašinama, kao i najkvalitetnijom hemijom poznatog Evropskog proizvođača ,,Karcher“.

Mašinsko ispiranje vodom, učiniće da sa vašeg tepiha nestanu sve nečistoće uz potpuno očuvanje njegovog kvaliteta. Beljenje resa vrši se PH neutralnim sredstvima bez dodataka kiselina i izbeljivača, tako da nema mogućnosti njenih oštećenja i opadanja. Ako su rese na vašim tepisima ranije oštećene i ishabane, možemo ih zameniti sa novim kao i iskrzane tepihe i itisone opšiti i skratiti po meri. Sušenje tepiha se vrši prirodnim putem a u slučaju da vremenske prilike to ne dozvoljavaju tepisi se suše u atomatskim susarama a klijentu će biti isporučen jednako brzo bez obzira na godišnje doba leto-zima.

donertasPreuzimanje vaših tepiha je besplatno a mogucnost dostave može biti u roku od 24h.

U slučaju da su vaši tepisi ili itisoni ispod namestaja i da niste u mogućnosti da ih podignete ekipa za terenski rad će doći kod vas i uraditi tretman pranja na licu mesta.

Na Vama samo ostaje da nas pozovete i uverite se u kvalitet naših usluga na telefone:
Tel: 011/3324-045
Tel: 011/3321-308
Mob: 060/6004-206
Mob: 060/6004-207