Tepih Servis Ružić Beograd je profesionalni servis u pružanju usluga pranja tepiha u Beogradu fizičkim licima. Kvalitet, brzina i tačnost glavne su odlike ovog servisa.

Mobilne ekipe će u zakazano vreme preuzeti vaše tepihe i u našem servisu u Beogradu.  Zatim ćemo izvršiti tretman trešenja i pranja. Pranje tepiha se obavlja najsavremenijim mašinama, kao i najkvalitetnijim deterdžentima poznatog evropskog proizvođača ,,Karcher“,  gde se koristi određena debljina četke u zavisnosti od tipa tepiha.  Važno je da napomenemo da su deterdženti antialergijski, tako da možete biti potpuno sigurni da je boravak u prostorijama gde su očišćeni tepisi bezbedan za vas i vašu decu.

Mašinsko ispiranje vodom, učiniće da sa vašeg tepiha nestanu sve nečistoće uz potpuno očuvanje njegovog kvaliteta.

Beljenje resa vrši se PH neutralnim sredstvima bez dodataka kiselina i izbeljivača, tako da nema mogućnosti njenih oštećenja i opadanja. Ako su rese na vašim tepisima ranije oštećene i ishabane od pranja, možemo ih zameniti sa novim kao i iskrzane tepihe i itisone opšiti i skratiti po meri. Sušenje tepiha se vrši prirodnim putem a u slučaju da vremenske prilike to ne dozvoljavaju tepisi se suše u atomatskim sušarama. U specijalnoj komori koja je opremljenja sistemom za sušenje toplim vazduhom i eliminisanjem vlage vaši tepisi će se potpuno osušiti.  Tepih će klijentu biti isporučen jednako brzo bez obzira na godišnje doba leto-zima.

Preuzimanje vaših tepiha je besplatno u Beogradu a mogućnost dostave može biti u roku od 24h. Veličina tepiha nije bitna.

Preuzimanje vašeg tepiha vršimo besplatno na vašoj adresi u bilo kom delu grada,  u svih beogradskim opštinama: Voždovac, Vračar, Zvezdara, Zemun, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad i Čukarica.

U slučaju da su vaši tepisi ili itisoni ispod nameštaja i da niste u mogućnosti da ih podignete ekipa za terenski rad će doći kod vas i uraditi tretman pranja na licu mesta.

Politika naše firme je kontinuirano poboljšanje kvaliteta. Od momenta kada nam ih poverite, vaši tepisi su u sigurnim rukama

Na Vama samo ostaje da nas pozovete i uverite se u kvalitet naših usluga na telefone:

Tel: 011/3324-045 i 3321-308 | Mob: 060/6004-206 i 060/6004-207

Ili jednostvano popunite ONLINE REZERVACIJU